tisdag 31 mars 2009

eh???? Välkommna hit Sunda människor!!!!

Ny afghansk lag slår hårt mot kvinnors rättigheter
Afghanistan har antagit en lag som enligt FN förbjuder kvinnor att lämna hemmet utan sin makes tillstånd och som legaliserar våldtäkt inom äktenskapet, skriver The Guardian.
Ja! Detta verkar ju vara en sund livsstil! Kunde inte låta bli att visa detta, Vad fan är det för sjuka människor som finns i denna värld??? Konstigt att det finns mycket skit!? Nä, Fy fan !!!

Vår i luften...


Nu ska jag försöka skriva lite, har inte haft lust i mina fingrar att skriva...
Har ju hänt en hel del i livet den sista tiden, mycket upp och ner, det börjar lugna ner sej nu men en liten bit kvar. Är xtremt tacksam för det jag har idag! Det liv jag lever nu! Underbart! Denna tid som varit nu de senaste månaderna har jag lärt mej en hel del...Det viktigaste av allt:
Ta inget för givet! Man vet aldrig vad som väntar runt hörnet! Uppskatta det du har!
För det gör jag!!!!!

måndag 30 mars 2009

Har inte lust nu heller....

Men jag kommer snart igång
igen...

tisdag 24 mars 2009

snart...

....kanske jag skriver nåt

lördag 14 mars 2009

jaha?

Ingen som helst lust att skriva.....
Ska iväg o fota bilen nu....
Hej!

tisdag 3 mars 2009

Usch!

Dagen idag började med en härlig morgon och jag körde Nathalie till skolan sen hem igen och hämta Angelica o Nova. Vi lämnade henne på förskolan vid halv nio, sedan körde vi ner till stan och skulle lämna några papper på fsk men de öppnade 10, likaså apoteket... så vi fick skippa det idag. blev en fika på 7eleven innan vi körde till Lund.
11.00 var det vår tur... jag följde med angelica in och provtagningarna började....
FY FAN! Det var något av det mest påfrestande jag varit med om, sitta helt maktlös vid sidan om den man älskar och inte kunna göra något som helst för att underlätta hennes smärtor...
Tyckte så jävla synd om henne! Hon såg ju inten vad de gjorde, men det gjorde jag, blev vid ett par tillfällen alldeles illamående och kallsvettig av att se hur de stack in nålar i henne....det var ju inga "vanliga" nålar direkt....
ååå.... varför....stackars min tjeje....varför ska manbehöva genomlida sånt här?
Har vi inte satts på prov tillräckligt? VI VET VAD VI HAR OCH VAD VI VILL HA!!!!!
Behövs inte sånt här skit mer! Det räcker nu!!!!
Älskar dej gumman!!!!

måndag 2 mars 2009

ROT- avdrag
Rot- avdraget är ju ett sätt att få igång Sverige nu när "finanskrisen" tagit grepp om landet!
Detta innebär att man som privatperson kan få bidrag av staten för vissa arbeten.
Staten betalar hälften av arbetskostnaden, vilket kan bli en hel pengar!
Har ju även hört talas om något som kallas "svartjobb" men det är inget jag är insatt i och kan därför ej uttala mej i detta.....=)
För vår del inom glas-sfären har vi inte märkt så mkt av detta, men det har ju blivit ett o annat jobb, som bilderna här ovan är tagna på tex.
Vi bytat ut ett visst antal kondenserade isolerglas (imma mellan glasen)
mot nya treglas med energiglas för bättre u-värde!
Ser ni skillnaden?
Om ja, tänk då att alla glasen i huset såg ut på detta viset, kul att putsa fönster där innan
vi kom dit!
Imorgon är jag ledig (arbetstidsförkortning) för jag ska med Angelica till Lunds lasarett för provtagning. Håller mina tummar JÄVLIGT hårt ska ni veta!
Provsvaren dröjer "någon" vecka så det blir till att hålla ut...
Take care! (stavas det så?)
( du med )

Lite sent på det...+ egen sjuksköterska!!!


Imorse blev det lite stressigt, jag var nog i tröttaste laget, 06.36 gick jag upp! Ultra-snabb runda med Nixon, väckte Robin och pep iväg! Glömde middagen i kylen... Fick i efterhand veta att under min snabb-tur med nixon så vaknade Nova och sprang in och väckte Angelica och ville överraska mej när jag kom tillbaka, men när jag lämna nixon så var det helt tyst så jag smög iväg till jobbet..... Så segt att veta att två av mina godingar legat vakna och väntat på mej när jag bara gått utan att en säga hej.... Dåligt samvete! Men hur skulle jag veta??

07.04 Åstorps Glasmästeri!!!

Där möttes jag av nybryggt kaffe och min egen sjuksköterska som skulle vara med mej under dagen! Vilken Lyx!!!!

söndag 1 mars 2009

Köp mej!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Söndag! En gång till!

Akuten inatt! Kan vägen dit nu...
Denna gången var det Nattas tur att få besöka denna underbara betongbyggnad placerad i hjärtat av helsingborg! Hon har varit lite hängig i veckan och sovit en himla massa! Men ändå på gott humör trots huvudvärk och illamående, varit i skolan som vanligt men fått åka hem tidigare nån dag...men i Lördagsnatt var hon riktigt dålig, svårt att andas, feber värk i rygg och smärta i magen, Blev till slut så att vi valde att köra in till sjukhuset med henne, men fick till svars att de hade inte tid!!! Nähe, men då mår vi inte dåligt längre! Så jävla kass! Förstår att personalen på sjukhusen inte kan stå för detta men vi lever i ett land där vi betalar de högsta sjukvårdsskatterna!! Inte tid? Nä riktigt illa är det! Och blir det bättre i framtiden? Har ju ganska svårt att se det framför mej men nu befinner jag mej i en optimistisk tid i mitt liv så...
Men på söndagen körde jag dem till sjukan igen och efter en timme var vi på väg hem med nyinköpt medicin... Hoppas hon blir bra kvickt!!

Dans med Nova stod på schemat sen, en tjej som bara blir duktigare och duktigare, riktigt roligt att se henne dansa runt på dansgolvet med de andra tjejerna!

Har ju vår V70 på blocket http://www.blocket.se/vi/19964416.htm?ca=23_3_s
En intresserad maila idag och efter samtal och övernskommelse om pris så begav jag mej upp till jobb och fotade några kompletterande bilder till honom, men NEJ!!!! där fanns ju ingen cd! som om det gjorde hela bilen! Ja! Jag vill oxå ha cd i bilen, men nu ser jag det ur min syn som säljare!
Så med den vanliga turen som slår oss i huvudet då och då så har vi biljävlen kvar!!!
Men varför hänga läpp!

Puss på er alla!!!
(du med )

Fredag kväll / Lördag!
På kvällen blev det kalas för Natta som blev tret(ton(åring).
Trevligt med folk på gott humör, saknades dock vissa pga av olika anledningar!
Hon var jättenöjd med dagen!

Lördag var det dax för nästa kalas, Nova skulle på Busfabriken på kalas, en kille på
hennes förskola fyllde 5, Jag lämnade henne vid 13, sen körde jag hem o hämta angelica, vi skulle ner till stan och ta en fika...Fler än vi som tänkt det!!! Fan med folk överallt! Slutade med att vi fick kasta i oss varsin kopp kaffe och en bit morotskaka på åhlens! Men mysiga 5minuter var det! Haha
Sedan snabbt i bilen och hämtade en glad nyfestad liten tjej!
Bilder från fredagen

Glas i kök istället för kakel, det har blivit något nytt, (3-4år sedan)
Har en hel del sådana jobb, blir ju ganska häftigt, finns ju speciella glas framtagna förjust kök nu i en massa olika kulörer.

Äggakaga! En riktig höjdare! På Resturang Nils H avnjöts denna underbara kaka, serverad på gjutgärnspanna! mmm....ingen smalmat dock!